The 5-Second Trick For Ακρυλικό νυχιων

Wiki Article

Οροι και προϋποθέσεις Τρόποι Πληρωμής / Αποστολής Πολιτική Επιστροφών Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Συνεργαζόμενα Καταστήματα Επικοινωνία sitemap Χρωματολόγιο

Αν και είναι ουδέτερο χρώμα το μπεζ, μπορούμε να το κάνουμε να έχει περισσότερο εντυπωσιακό εάν του προσθέσουμε κάποια γκλίτερ επάνω του ή εάν κάνουμε σχέδια και γραμμές με ένα πιο έντονο μανό.

Ταιριάζουν πολύ με το όλο κλίμα της εποχής και κάνουν το μανικιούρ μας να τραβάει την προσοχή.

Εάν είσαστε πιο τολμηρές αυτό που θα πρέπει να επιλέξετε αυτό το χειμώνα για τα νύχια σας είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις των μανό. Πρόκειται για την ακριβώς αντίθετη εκδοχή των ματ μανό, δηλαδή καθρεπτίζουσες αποχρώσεις. Μπορείτε να τις βρείτε σε όλα τα χρώματα, από ασημί μέχρι χρυσό ή και μπλε.

Η πιο απλή πρόταση είναι η γραμμή του γαλλικού στα νύχια με το μαύρο μανό. Από εκεί και πέρα όμως, μπορείτε να κάνετε μια μαύρη βάση και λευκή άκρη, είτε να βάλετε τη φαντασία σας να δημιουργήσει ακόμη πιο εντυπωσιακά και περίτεχνα νύχια με γαλλικό.

Αν κάθε φορά που πηγαίνετε για μανικιούρ ή θέλετε να βάψετε τα νύχια ψάχνετε κάτι καινούργιο, η συλλογή με τα χειμωνιάτικα σχέδια στα νύχια που ακολουθεί θα σας βοηθήσει να βρείτε μερικές υπέροχες προτάσεις.

Καλλυντικά, Ειδή Κομμωτηρίου Καλλυντικά, Είδη Κομμωτηρίου, Προϊόντα Μανικιούρ, Πεντικιούρ, Τεχνητών Νυχιών, Αρώματα, Προϊόντα μακιγιάζ, Περιποίηση Προσώπου και Σώματος

Το ακρυλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φυσικά νύχια, με τιπς ή με φόρμες. Για να δημιουργήσετε μια μπάλα ακρυλι..

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ   ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΤΣΟΚ & ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ - ΤΡΟΧΟΛΙΘΑΚΙΑ Αξεσουάρ Τροχοί Πεντικιούρ - Συσκευές

Απαραίτητα: Βεβαιώνει ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό χρήστη σας

Απαραίτητα: Βεβαιώνει ότι είστε website συνδεδεμένοι στο λογαριασμό χρήστη σας

Αν πάλι είστε πιο ροκ τύπος, μπορείτε να κάνετε μαύρα νύχια με μεταλλικές λεπτομέρειες – τρουκς, στρας ή χρυσό – ασημί βερνίκι.

Το χρώμα που θα μπορούσατε να επιλέξετε στα νύχια για τις άκρως χειμερινές σας εμφανίσεις δεν είναι άλλο φυσικά από το πράσινο. Είτε προτιμήσετε μία σκούρα εκδοχή του είτε μία πιο ανοιχτόχρωμη, όπως το χακί, θα δικαιωθείτε.

Αδύναμα μαλλιά: Φυσική ενίσχυση με έλαιο δεντρολίβανου και καρύδας

Report this wiki page